Yonex Astrox 6

Yonex Astrox 6

Yonex Mens Polo 10249EX Blauw

Yonex Mens Polo 10249EX Blauw

Victor SH-A960 DF

De Victor SH-A960 DF is een schoen gemaakt van V-Tough en heeft een zool van Rubber. Deze schoen is een goede keus als je op zoek ben naar Comfort, Lichtgewicht. De midsole maakt gebruik van ENERGYMAX 3.0 technologie. De kleuren die in deze schoen terugkomen zijn Blauw, Coral Orange. Deze schoen is geschikt voor Unisex.

Adviesprijs: € 168,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Victor-shA960-df

Hier kunt u de Victor SH-A960 DF bestellen, een absolute topschoen van Victor. Deze schoen is uitgerust met de nieuwste technieken van Victor. De schoen heeft voldoende stabiliteit, zodat het omzwikken van de enkel wordt tegengegaan. De Energymax 3.0 zorgt voor de beste demping in deze schoen, waarbij de schokabsorptie met 6% is toegenomen. Het 'radiation' patroon in de zool zorgt samen met de Anti-slip technologie voor een verbeterde grip op de baan. 

Verder is de schoen ook comfortabel om te dragen, omdat deze kan 'ademen'. Hierdoor ontstaat een beetje ventilatie in de schoen, wat lekkerder aan voelt voor de voet. De V-vormige voorkant van de schoen is ideaal voor de tenen. 

De EVA Feather Resilient zorgt ervoor dat de schoen lichter aanvoelt. Hierdoor kunt u erg makkelijk en snel over de baan bewegen. Tevens is de schoen gemaakt van elastischer en flexibeler materiaal, waardoor de beweeglijkheid is verbeterd. 

Tot slot is deze schoen ook nog uitgerust met de V-tough techniek, waarbij het materiaal van de schoen bij de tenen tot wel 16x zo sterk/duurzaam is.

Hieronder kunt u aangeven in welke maat u de Victor SH-A960 DF wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor SH-A960 DF
Uw waardering