Victor Brave Sword 12

Victor Brave Sword 12

Victor Polo Function Female blue 6986

Victor Polo Function Female blue 6986

Victor Total Inside Wave Contrail

De Victor Total Inside Wave Contrail is 1791 en 1795. Het racket komt uit de serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Total Inside Wave Contrail zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Total Inside Wave Contrail op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1970 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 103,95
Special Price € 69,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
145_0_5
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor

De Victor Total Inside Wave Contrail is een stijf head light racket van 90 gram. De hoge stijfheid van het frame zorgt ervoor dat u de shuttle zeer precies kunt spelen. Doordat het balanspunt onderaan het racket ligt is een snelle racket beweging makkelijk te maken. Zoals we van Victor mogen verwachten is het racket tot in de puntjes afgewerkt met een nette roodbruin/zilveren kleurstelling. Badmintonplanet levert de Victor Total Inside Wave Contrail bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Total Inside Wave Contrail
Uw waardering