Bad-M Grips

Filters
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Bad-M is een merk ontstaan vanuit sporters die meer eisten van hun materiaal dan wat andere merken ze konden bieden. Waar de ene overgrip erg tacky was, viel de duurzaamheid erg tegen. Als de duurzaamheid goed was, was de grip te dik of niet plakkerig genoeg. De oprichters van het sportmerk Bad-M zijn jarenlang bezig geweest met het ontwikkelen van de beste producten, voor een scherpe prijs.

Een belangrijk aspect tijdens het ontwikkelen van de grip was dat deze in elke racketsport te gebruiken moet zijn. Of je deze grips wilt gebruiken voor je tennis racket, padel racket, badminton racket of squash racket. Op elk racket passen de Bad-M vervangingsgrip en overgrip perfect. Deze grips passen zelfs op de verlengde tennisrackets met de grootste gripmaat.

Om alle spelers, recreatief en competitief, goed te kunnen bedienen zijn de bedenkers van Bad-M snel tot de conclusie gekomen dat hun productlijn in basis twee soorten grips nodig heeft. Een basisgrip die goed absorbeert, lang zijn tacky gevoel houdt, en duurzaam is. En daarnaast een flinterdunne overgrip, die plakkeriger is dan de andere overgrips en qua duurzaamheid zeker niet minder is. Na de zoektocht die jaren heeft geduurd en uren op de baan om te testen, is er besloten om een ander soort materiaal te gaan gebruiken. Niet het standaard materiaal waar de meeste grips van gemaakt zijn, maar een mix met een speciaal materiaal ontworpen in Japan. Dit bleek de perfecte combinatie te zijn. De Bad-M basisgrip en overgrip zijn ideaal voor spelers van elk niveau en van elke leeftijd, van beginnend tot gevorderd en van jong tot oud.