Victor

Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 61

per pagina
 1. Victor ST 1650
  Rating:
  0%
  Regular Price € 10,95
  Special Price € 9,75
  Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 61

per pagina

Victor rackets winkel online – Het online kopen van een VICTOR badmintonracket doe je eenvoudig en snel bij Badmintonplanet. Badmintonplanet heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan badminton sport rackets.

Hier vindt u alle badmintonrackets van het merk Victor. Victor is een van de voorlopers op het gebied van technologie en ontwikkeling binnen de sport. Dit zie je terug in het speelgenot en de hoge kwaliteit van de frames. Victor heeft voor elke speler wel een geschikt racket. Victor verdeelt de rackets in 3 categorieën:

De Victor Auraspeed rackets zijn ontworpen voor razendsnelle bewegingen, die je kan gebruiken om je tegenstander te verrassen. Ideaal voor de spelers die meer afhankelijk zijn van snelheid en controle in hun spel. Rackets als de Auraspeed 90k Metallic en de Auraspeed HS Plus zijn goed geschikt voor de topspelers dankzij hun technologieën als de Metallic infused steel en de Dynamic-Sword, maar er zijn ook geschikte opties voor de beginnende tot de gevorderde speler. Ondanks de “Head-Light” balanspunten die de meeste van deze rackets hebben, zijn ze toch enorm stevig door de “Hard-Cored Technology” en het “Anti- Torsion System” in de frames. Deze rackets worden gebruikt door toppers als Hendra Setiawan, Prannoy H.S en Anders Antonsen.

De Thruster serie geeft je exceptionele kracht en stabiliteit. Daarom zijn ze ideaal voor aanvallende spelers. Deze rackets zijn enorm stevig, en gebruiken allerlei technieken voor de ideale smash. In deze serie vallen toprackets als de Victor Ryuga rackets en de Victor Thruster F. Dankzij de "Power Box" technologie kunnen veel van deze rackets tot wel 14.5 kg bespannen worden. Toppers als Tai Tzu Ying, Kodai Naraoka en Lee Zii Jia kiezen voor deze rackets.

De DriveX serie is ideaal voor mensen die graag snelheid en kracht combineren. Doordat deze rackets “even-balanced” zijn, geeft dit goede controle, stabiliteit en kracht. Met technologieën als de “Dynamic-Hex” en de “Nano Fortify TR” zijn deze rackets het gemakkelijkst te gebruiken. Topmodellen als de DriveX 10 Metallic en de DriveX 9X worden gebruikt door spelers als Apriyani Rahayu en Wang Tzu Wei.

Ook heeft Victor een aantal Light Fighter rackets in het assortiment. Deze rackets zijn, dankzij de “New Ultralight Frame” technieken, ontzettend lichte uitvoeringen van de andere series. Dit maakt deze rackets heel comfortabel en gemakkelijk te gebruiken.

Naast deze vier nieuwe series, zijn er ook nog enkele Brave Sword en Jetspeed rackets leverbaar. De rackets uit deze series zijn allemaal allround rackets met het balanspunt in het midden en zeer geschikt voor de beginnende en/of gevorderde recreatieve badmintonspeler.