Samenwerken met Badmintonplanet

•    Is uw club of vereniging op zoek naar een gespecialiseerde badmintonwinkel waarmee u graag zou willen samenwerken?

•    Wilt u graag weten wat de voordelen zijn van een samenwerking met de grootste badmintonspecialist van Europa?

Kunt u de twee bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Badmintonplanet werkt al vele jaren samen met diverse clubs en verenigingen in Nederland en andere Europese landen. Met het merendeel van deze clubs is Badmintonplanet een samenwerking aangegaan voor langere termijn, iets wat onze voorkeur heeft. Wij zijn van mening dat door een langdurige samenwerking aan te gaan met een club, dit uiteindelijk het beste is voor beide partijen. Door langer samen te werken, kan sneller en beter worden ingespeeld op de wensen van uw club.

Badmintonplanet is een professionele badmintonshop met fysieke winkels in Eindhoven en Zoetermeer en daarnaast ook een uitgebreide webshop met het grootste assortiment aan badmintonproducten. Badmintonschoenen, badmintonrackets, badmintonshuttles, badmintontassen en badmintonkleding; alles is hier te vinden. Bij Badmintonplanet werkt een team van echte badmintonspecialisten, die zelf al een hele tijd badmintonnen. Mede hierdoor heeft elke medewerker erg veel ervaring en expertise opgedaan en worden u en andere leden altijd zo goed mogelijk geadviseerd.

In de loop der jaren heeft Badmintonplanet veel ervaring opgedaan met het aangaan van een goede samenwerking en het worden van een goede partner. Een samenwerking moet namelijk leiden tot voordelen voor beide partijen. Daarom wordt van tevoren altijd in overleg met de club of vereniging duidelijk gemaakt wat de verwachtingen zijn en wordt dit ook netjes verwerkt in een contract. Pas na goedkeuring van beide partijen gaat de samenwerking van kracht.

Zoals eerder vermeld is Badmintonplanet de grootste badmintonspecialist van Europa. Daarom zijn de prijzen altijd laag, terwijl de service altijd hoog is. Zodra wij een samenwerking aangaan, kunnen wij vaak nog extra scherpe prijzen bieden aan onze samenwerkingspartner, onder andere op shuttles en clubkleding. Hierover kunt u meer vinden op de desbetreffende pagina’s. Daarnaast heeft Badmintonplanet een zeer groot bereik in de badmintonwereld op sociale media. Wij kunnen daarom zeer gemakkelijk een toernooi promoten of eventueel flyers uitdelen in de winkel. Bij uw toernooi kan Badmintonplanet ook aanwezig zijn met een professionele toernooistand (met of zonder bespanservice), inclusief bekers of waardebonnen voor de prijsuitreiking.

Spreekt bovenstaande informatie u aan en wilt u hierover graag meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0)40-2028426 of via de mail info@badmintonplanet.nl

* Incl. BTW