Clubkleding

Badmintonplanet verzorgt al jarenlang de clubkleding voor heel veel verschillende badmintonclubs, zowel in Nederland als België. Ook steeds meer clubs uit andere Europese landen weten ons te vinden. Hieronder zullen wij toelichten waarom u voor Badmintonplanet zou moeten kiezen als uw leverancier voor clubkleding.

Badmintonplanet is de grootste badmintonspecialist van Europa. Dankzij de fysieke winkels en de webshop weten heel veel klanten en clubs ons te vinden. In de loop der jaren hebben de medewerkers van Badmintonplanet veel ervaring opgedaan bij de levering van clubkleding. Dankzij de expertise van onze medewerkers, krijgt u altijd het beste advies zodat de leden van uw club uiteindelijk met de gewenste kleding kunnen gaan spelen. Uiteraard wordt deze kleding altijd met de beste service en tegen de beste prijzen geleverd.

Als u geïnteresseerd bent in de aanschaf van clubkleding bij Badmintonplanet, dan zullen wij samen met u zoeken naar de meest geschikte kleding voor uw club. Wij willen daarom vragen om alvast na te denken over uw wensen en/of de wensen van de club met betrekking tot de volgende punten:

 • Hoe lang dient de kleding leverbaar te zijn?
 • Wilt u alle kleding in één keer bestellen of wilt u eventueel ook kleding kunnen nabestellen?
 • Wilt u alleen een shirt/polo, of bent u meer op zoek naar een totaalpakket, waaronder broekjes, rokjes of trainingspakken?
 • Heeft u nog voorkeur voor een bepaald merk?
 • Wat willen u en/of de leden van uw club ongeveer uitgeven aan de kleding?
 • Hoeveel leden heeft de club en hoeveel kleding verwacht u te zullen afnemen?

Op basis van bovenstaande punten, zullen wij dan in overleg met u zoeken naar de mogelijkheden. Wij zullen altijd enkele opties aandragen, zodat u hier samen met uw clubleden naar kunt kijken. Zodra er een keuze voor een merk is gemaakt, sturen wij u een mooie offerte toe. Pas wanneer wij goedkeuring hebben gekregen voor de offerte, gaan wij aan de slag met de kleding. Er zijn bij Badmintonplanet eventueel ook mogelijkheden om te werken met een pas-set. Deze kunt u na overleg komen ophalen in de winkel of kunnen wij naar u versturen. Op deze manier hebben alle leden de mogelijkheid om de kleding alvast te passen, zodat iedereen weet welke maat besteld moet worden.

Wij raden wel altijd aan om voor kleding van een echt badmintonmerk te kiezen. Deze kleding is vaak veel lichter dan de standaard kleding van merken die zich richten op clubkleding voor allerlei sporten. Een badmintonner is namelijk gebaat bij een luchtig shirt dat snel zweet opneemt. Indien u toch geïnteresseerd bent in één van deze algemene merken, kunnen wij natuurlijk wel altijd kijken voor eventuele opties.

Een extra service van Badmintonplanet is het bedrukken van de clubkleding met bijvoorbeeld het clublogo, zodat u ook hier geen omkijken meer naar hebt. Eventueel kunnen ook de logo’s van uw sponsor op de shirts worden gedrukt. De kosten van deze bedrukking hangen af van een aantal factoren. Als u graag gebruik zou willen maken van deze service, zullen wij u een offerte toesturen op basis van onderstaande informatie:

 • Hoeveel logo’s moeten er op de shirt worden geplaatst? (clublogo, sponsorlogo)
 • Op welke plaats dienen de logo’s gedrukt te worden?
 • In hoeveel kleuren wilt u dat de logo’s geplaatst worden? (meer kleuren = hogere prijs)
 • Wat zijn ongeveer de afmetingen van het logo?
 • Hoeveel kleding moet er bedrukt worden met de logo’s?

Om de keuze alvast iets makkelijker te maken voor u, hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende merken die leverbaar zijn bij Badmintonplanet. Zo hebben wij clubkleding van Adidas, Babolat, FZ Forza, RSL, Victor en Yonex. Al deze merken zijn al jarenlang leverancier van clubkleding voor Badmintonplanet en juist daarom kunnen wij u zo goed adviseren. Hieronder vindt u de belangrijkste punten per merk.

Adidas Clubkleding: Adidas is al jaren een grote leverancier van clubkleding voor verschillende clubs in een heleboel verschillende sporten, zoals voetbal, hockey en tennis. De clubkleding van Adidas is drie jaar leverbaar. De huidige clubkleding (T19 collectie) is leverbaar in 2019, 2020 en 2021. Deze kleding is leverbaar in verschillende neutrale kleuren, waardoor er voor de meeste clubs wel een geschikte optie tussen zit. De meeste kleding is gemaakt van polyester, waardoor de kleding luchtig is en snel zweet opneemt. Dankzij de Climacool ventilatie, blijft uw lichaam ook lekker fris. De kleding is leverbaar in herenmaten, damesmaten en jeugdmaten. De clubkleding van Adidas is gemiddeld gezien duurder dan andere badmintonmerken.

Babolat Clubkleding: Babolat is een Frans merk dat zich voornamelijk richt op tennis en badminton. Hierdoor is de kleding zeer geschikt om zowel binnen als buiten te dragen. Dankzij de ‘360 graden motion’ behoudt u voldoende bewegingsvrijheid in de shirts. Het gebruikte Fiberdry materiaal zorgt ervoor dat het shirt licht en zacht blijft, waardoor de kleding perfect is voor training en competitie. Op dit moment kunt u bij Babolat kiezen uit de ‘Play’ en ‘Exercise’ collectie. Deze collecties zijn gestart in 2020 en zijn leverbaar voor minimaal vijf jaar. Alle kleding kan gemakkelijk met elkaar gemixt worden en is leverbaar in herenmaten, damesmaten en jeugdmaten.

FZ Forza Clubkleding: De FZ Forza is een Deens merk dat al jarenlang met heel veel succes kleding op de markt brengt. De kleding van FZ Forza is vaak zeer opvallend, waardoor andere spelers de leden van uw club gemakkelijk zullen herkennen. De clubkleding van FZ Forza is leverbaar voor minimaal twee jaar. Dankzij de diverse technologieën die FZ Forza gebruikt, is de kleding anti-statisch, elastisch en zweet opnemend, wat zorgt voor het juiste draagcomfort. De kleding is leverbaar in herenmaten, damesmaten en jeugdmaten.

RSL Clubkleding: RSL is een merk dat zich specifiek richt op badminton. Deze kleding wordt door Badmintonplanet al jarenlang met veel succes verkocht aan clubs en door deze clubs ook met veel plezier gedragen. De kleding van RSL is minimaal drie jaar leverbaar. Ieder jaar brengt het Deense merk RSL diverse nieuwe shirts uit in verschillende kleuren. Deze shirts hebben vaak een opvallende kleurstelling en/of print, maar er zijn ook enkele neutrale alternatieven. De broekjes, rokjes, trainingspakken en shirts van RSL matchen perfect met elkaar. Ook de prijsstelling van deze RSL clubkleding is zeer goed te noemen. De kleding is leverbaar in herenmaten, damesmaten en jeugdmaten (zelfs vanaf 6 jaar). Gemaakt van polyester.

Victor Clubkleding: Victor is een Duits merk, dat zich voornamelijk richt op badminton en squash. Ieder jaar brengt Victor twee nieuwe collecties uit die geschikt zijn om te gebruiken als clubkleding. Deze collectie bestaat standaard uit een shirt, broekje en rokje. Daarnaast heeft één collectie een hoodie/sweater en de andere collectie een trainingspak in de kleuren van de collectie. De collecties van Victor zijn minimaal twee jaar leverbaar en ook verkrijgbaar in herenmaten, damesmaten en jeugdmaten. De kleding is grotendeels gemaakt van polyester en met de Perfectdry technologie, zodat zweet snel wordt opgenomen en het shirt lekker luchtig blijft.

Yonex Clubkleding: Yonex is een Aziatisch merk dat al jarenlang actief is in de badmintonwereld. De clubkleding van Yonex is een begrip en wordt door veel clubs gedragen. De kleding van Yonex is minimaal twee jaar leverbaar en verkrijgbaar in herenmaten, damesmaten en jeugdmaten. De kleding van Yonex is vaak erg neutraal en is daarom geschikt voor clubs die een wat minder opvallend tenue willen hebben. De kleding is gemaakt van polyester en blijft licht en luchtig.

Spreekt bovenstaande informatie u aan en wilt u hierover graag meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer +32 32932605 of via de mail [email protected]

Filters
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-16 van 205

per pagina
 1. FZ Forza Landos Shorts Poseidon
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 35,95
  Incl. BTW
 2. FZ Forza Alvin Tee Heren Rood
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 32,95
  Incl. BTW
 3. FZ Forza Alva Tee Dames Rood
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 32,95
  Incl. BTW
 4. RSL Balder Trainingsjas Heren
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 24,95
  Incl. BTW
 5. Victor Track Jacket J-43600 Blauw
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 42,50
  Incl. BTW
 6. RSL Milton Shirt Unisex (pre-order)
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 7. RSL Luton W Shirt Dames (pre-order)
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 8. RSL Luton Shirt Heren (pre-order)
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 9. RSL Stone W Shirt Dames
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 10. RSL Stone Shirt Heren
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 11. RSL River W Shirt Dames
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 12. RSL River Shirt Heren
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 13. RSL Elham W Shirt Dames
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 14. RSL Elham Shirt Heren
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 15. Victor T-shirt T-44102 Dames Rood
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
 16. Victor T-shirt T-43102 Heren Rood
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 34,95
  Incl. BTW
Filters
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-16 van 205

per pagina