Yonex DUORA Z-Strike

Bestel nu de Yonex Duora Z-STRIKE.

De Yonex Duora Z-STRIKE is specifiek ontwikkeld voor spelers die vlijmscherpe forehand smashes willen slaan met behoud van uiterste precisie en controle. Het racketblad is geproduceerd met het horizontale A-concept, de sweetspot bovenin het blad is daardoor wat groter. Dit wordt gecreëerd door de tubegaten bovenin het blad horizontaal te boren. Onderin het blad is een nieuwe graphite soort geïntegreerd, genaamd Hyper MG. Dit bevordert de veerkracht in de slagen, waardoor u meer power heeft.

Voor de Yonex Duora Z-Strike is een totaal nieuwe tube ontwikkeld bovenin het racketblad, waarbij 8 tubes aan elkaar verbonden zijn. De Duora tubes zijn aangepast aan de forehandkant en de backhandkant van het racket, waardoor de bladdruk wordt verhoogd als de shuttle het racket raakt. Dit heeft als effect dat de shuttle het racket ook weer zo snel mogelijk verlaat. Het racketblad en de steel van de Duora Z-strike zijn samengebracht met een graphite T-Anchor. Hierdoor zit het blad stabiel op de steel en is er weinig torsie.

Samengevat is de Yonex Duora Z-strike een gaaf extra stijf racket van ongeveer 88 gram, waarbij de backhandslag wordt ondersteund door de Aerobox gevormde backhandkant van het blad en u met de forehandzijde de shuttle precies kunt plaatsen.

Hieronder kunt u aangeven met welke bespanning u de Yonex Duora Z-strike wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Het racket wordt geleverd met een bijbehorende rackethoes.

Wees de eerste om dit product te beoordelen

* Vereiste velden


X

Voeg nog € 200,00 toe
voor gratis verzending!

Aanvullende Informatie

General

Merk Yonex

racketeigenschappen

Gewicht frame in gram 83
Flexibiliteit Stijf
Frame lengte in cm 67.5
Gewichtsverdeling Even balanced
Materiaal H.M. Graphite
Maximale bespankracht in KG 12.5
Launch datum
Serie Duora
Kleur Wit
Bladvorm Isometric
Hoes Hele rackethoes

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Yonex DUORA Z-Strike

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Waarde
Kwaliteit

Productbeschrijving van "Yonex DUORA Z-Strike"

Yonex DUORA Z-Strike

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Yonex DUORA Z-Strike

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Waarde
Kwaliteit