Yonex DUORA Z-Strike

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

€ 159,95
inclusief BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1421200
Adviesprijs: € 229,95
inclusief BTW

Bestel nu de Yonex Duora Z-STRIKE.

De Yonex Duora Z-STRIKE is specifiek ontwikkeld voor spelers die vlijmscherpe forehand smashes willen slaan met behoud van uiterste precisie en controle. Het racketblad is geproduceerd met het horizontale A-concept, de sweetspot bovenin het blad is daardoor wat groter. Dit wordt gecreëerd door de tubegaten bovenin het blad horizontaal te boren. Onderin het blad is een nieuwe graphite soort geïntegreerd, genaamd Hyper MG. Dit bevordert de veerkracht in de slagen, waardoor u meer power heeft.

Voor de Yonex Duora Z-Strike is een totaal nieuwe tube ontwikkeld bovenin het racketblad, waarbij 8 tubes aan elkaar verbonden zijn. De Duora tubes zijn aangepast aan de forehandkant en de backhandkant van het racket, waardoor de bladdruk wordt verhoogd als de shuttle het racket raakt. Dit heeft als effect dat de shuttle het racket ook weer zo snel mogelijk verlaat. Het racketblad en de steel van de Duora Z-strike zijn samengebracht met een graphite T-Anchor. Hierdoor zit het blad stabiel op de steel en is er weinig torsie.

Samengevat is de Yonex Duora Z-strike een gaaf extra stijf racket van ongeveer 88 gram, waarbij de backhandslag wordt ondersteund door de Aerobox gevormde backhandkant van het blad en u met de forehandzijde de shuttle precies kunt plaatsen.

U kunt aangeven met welke bespanning u de Yonex Duora Z-strike wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Het racket wordt geleverd met een bijbehorende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA Z-Strike
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
* Incl. BTW