Yonex Mens Polo 10169EX Zwart / Wit

Yonex Mens Polo 10169EX Zwart / Wit

Yonex Voltric FB Blue

Yonex Voltric FB Blue

Yonex Voltric FB Groen

De Yonex Voltric FB Groen is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Voltric serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric FB Groen zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric FB Groen op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 199,95
Regular Price € 164,95
Special Price € 139,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1408122
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Groen
Serie Voltric
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 73

De Yonex Voltric Flash Boost (FB) is het lichtste racket in de Yonex Voltric serie. Bestel de Voltric FB nu hier.


Door het racket lichter te maken met een gewicht van ongeveer 73 gram, wordt de racketsnelheid vergroot. Het racket behoudt daarbij, net zoals de rest van de rackets in de Voltric serie, zijn smashkracht en directe power.

In de binnenkant in de top van het frame heeft Yonex Black Micro Core toegevoegd, hierdoor is racket stabiel en geeft het een solide gevoel in de smash.
Daarnaast heeft het materiaal dat gebruikt is in de Yonex Voltric FB een hoog dempend vermogen, waardoor trillingen beter geabsorbeerd worden en dus minder belastend zijn.

Badmintonplanet levert de Yonex Voltric FB met bijpassende rackethoes. U kunt de bespanning kiezen, waarmee u dit racket wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric FB Groen
Uw waardering