Babolat First I Blauw

Babolat First I Blauw

Babolat Explorer I Blauw

Babolat Explorer I Blauw

Babolat First II

De Babolat First II is Extra flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat First II zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat First II op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 9 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 32,95
€ 26,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601328
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Bladhoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Zwart
Maximale bespankracht in KG 9
Materiaal Aluminum, Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra flexibel
Gewicht in Gram 96

Hier kunt u de Babolat First II bestellen, dit racket heeft een gewicht van 96 gram. Het racket is gemaakt van aluminium en heeft een full graphite steel. De Babolat First II is een even balanced racket met een extra flexibele steel. Het is een racket voor beginnende spelers, die kennis maken met de badmintonsport op een recreatieve manier of op school. Het racket heeft een bespanning met een snarenpatroon van 22x23, waarbij de snaren dichter op elkaar zitten en de kans kleiner is dat de snaren kapot gaan. Dit racket is iets kleiner dan andere rackets.

Badmintonplanet levert de Babolat First II standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat First II
Uw waardering