Victor Doublethermobag 9117

Victor Doublethermobag 9117

Babolat Satelite Gravity 78

Babolat Satelite Gravity 78

Babolat Satelite Gravity 74

De Babolat Satelite Gravity 74 is Medium flexibel en Head light. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat Satelite Gravity 74 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat Satelite Gravity 74 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 99,95
€ 84,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601351
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Grijs, Oranje
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht frame in U 5U
Gewicht in Gram 74

Hier kunt u de Babolat Satelite Gravity 74 bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 74 gram. De Babolat Satelite Gravity 74 is een extra head light racket met een medium flexibele steel. Dit zorgt ervoor dat het racket extra snel beweegbaar is en daarnaast een goede balans biedt tussen power en controle. Bij de Babolat Satelite Gravity 74 kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice. Badmintonplanet levert de Babolat Satelite Gravity 74 met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Satelite Gravity 74
Uw waardering