Carlton Kinesis 80S

Carlton Kinesis 80S

Carlton Super Lite 8.9X

Carlton Super Lite 8.9X

Carlton Fireblade Mega 2.0 Tour

De Carlton Fireblade Mega 2.0 Tour is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Iso extreme serie van Carlton en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Fireblade Mega 2.0 Tour zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Fireblade Mega 2.0 Tour op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 79,95
€ 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
114563
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Hoes Halve rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Wit
Serie Iso extreme
Maximale bespankracht in KG 13
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 80

Hier kunt u de Carlton Fireblade Mega 2.0 Tour bestellen, een licht head heavy racket met een stijve steel. Deze combinatie geeft u meer power en extra ondersteuning voor een goede smash. De stijve steel van dit racket biedt u veel controle. De Carlton Fireblade Mega 2.0 Tour heeft een onbespannen gewicht van 80 gram en is gemaakt van H.M. Japans Carbon. Het racket heeft een zeer gave kleurstelling en is zeker een aanrader voor de recreatieve, aanvallende badmintonspeler.

Badmintonplanet levert de Carlton Fireblade Mega 2.0 Tour standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Fireblade Mega 2.0 Tour
Uw waardering