Yonex Short 15048 Wit

Yonex Short 15048 Wit

Yonex Voltric 50 E-Tune

Yonex Voltric 50 E-Tune

Carlton Ignite Rapid

De Carlton Ignite Rapid is 1789 en 1795. Het racket komt uit de Ignite serie van Carlton en heeft een lengte van 67 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Ignite Rapid zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Ignite Rapid op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 59,95
Special Price € 39,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
5013317722997
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Serie Ignite
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Graphite
Frame lengte in cm 67
Gewicht in Gram 87

Een nieuw badmintonracket van Carlton: de Carlton Ignite Rapid. De Carlton Ignite Rapid heeft een flexibele steel, waarmee u de shuttle gemakkelijk hard weg kunt slaan. Daarbij is de gewichtsverdeling van dit racket 'head light', waarbij het gewicht dichterbij de pols ligt. Het racket zal lichter aanvoelen en het grote voordeel hiervan is dat u het racket sneller kunt bewegen. De Carlton Ignite Rapid heeft een iets dikker frame waardoor het racket beter tegen een stootje kan. De Carlton Ignite Rapid is een goed racket voor bijvoorbeeld jeugdige spelers en spelers met een iets meer verdedigend spel. Badmintonplanet levert de Ignite Rapid bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Ignite Rapid
Uw waardering