Carlton Ignite Fusion

Carlton Ignite Fusion

Carlton Powerblade 4000

Carlton Powerblade 4000

Carlton Razor V1.1

De Carlton Razor V1.1 is 1791 en 1793. Het racket komt uit de 2156 serie van Carlton en heeft een lengte van 67 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Razor V1.1 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Razor V1.1 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 149,95
Special Price € 94,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113136
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon
Frame lengte in cm 67

Op zoek naar een aanvallend racket met veel controle? Dan is de Razor V1.1 wat u zoekt! Dit racket komt uit de unieke Razor serie van Carlton. Doordat een aantal snaren om het blad lopen krijgt u meer gevoel tijdens de slagen. Door de head heavy gewichtsverdeling en dat het racket stijf is, is dit racket zeer geschikt voor gevorderde speler met een aanvallend spel. U zult de shuttles preciezer kunnen plaatsen en harder kunnen smashen. Badmintonplanet levert de Carlton Razor V1.1 bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Razor V1.1
Uw waardering