Carlton X66 Grand prix White

Carlton X66 Grand prix White

Yonex Mens Polo 10175 Navy Blauw

Yonex Mens Polo 10175 Navy Blauw

Carlton Vapour Extreme Flux

De Carlton Vapour Extreme Flux is 1790 en 1794. Het racket komt uit de Vapour Extreme serie van Carlton en heeft een lengte van 1883 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Extreme Flux zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Extreme Flux op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 54,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
5013317726759
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Serie Vapour Extreme
Maximale bespankracht in KG 13
Gewicht in Gram 88

Hier kunt u de Carlton Vapour Extreme Flux bestellen. Dit badmintonracket is even balanced en medium flexibel en is daarmee zeer allround. Het racket is geschikt voor alle spelers van beginnende speler tot wedstrijdspeler. De Carlton Vapour Extreme Flux heeft een gewicht van 88 gram. Badmintonplanet levert de Carlton Vapour Extreme Flux standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Extreme Flux
Uw waardering