Carlton Vapour Extreme Rage

Carlton Vapour Extreme Rage

Carlton Vapour Extreme Fusion

Carlton Vapour Extreme Fusion

Carlton Vapour Extreme Fury

De Carlton Vapour Extreme Fury is Flexibel en Head light. Het racket komt uit de Vapour Extreme serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Extreme Fury zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Extreme Fury op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 69,95
Regular Price € 59,95
Special Price € 47,50
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113448
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Zilver, Zwart
Serie Vapour Extreme
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon
Gewichtsverdeling Head light
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 88

Koop nu de Carlton Vapour Extreme Fury. De Vapour Extreme serie is ideaal voor spelers die maximaal vermogen met een verhoogde controle zoeken uit hun badmintonracket. De Carlton Vapour Extreme Fury voelt licht aan omdat de gewichtsverdeling onderin het racket ligt. Met de Carlton Vapour Extreme Fury kunt u gemakkelijk een harde slag slaan. De flexibele steelt zorgt ervoor dat er een maximale omzet van kracht is naar de shuttle. Badmintonplanet levert de Carlton Vapour Extreme Fury bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Extreme Fury
Uw waardering