Victor Density LB 775

Victor Density LB 775

Yonex Nanoray Omega

Yonex Nanoray Omega

Carlton Vapour Extreme Tour

De Carlton Vapour Extreme Tour is 1791 en 1793. Het racket komt uit de serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Extreme Tour zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Extreme Tour op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 79,95
Special Price € 58,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113445
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Maximale bespankracht in KG 13
Gewicht in Gram 85

Koop nu de Carlton Vapour Extreme Tour en haal zoveel mogelijk power uit uw smash! De Carlton Vapour Extreme Tour is gericht op de gevorderde aanvallende badmintonspeler. Doordat dit badmintonracket de gewichtsverdeling in de top heeft en daarbij een stijve steel, wordt de maximale kracht van uw slag doorgegeven aan de shuttle. Badmintonplanet levert de Carlton Vapour Extreme Tour bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Extreme Tour
Uw waardering