Yonex Voltric Z Force II

Yonex Voltric Z Force II

Yonex Voltric 50

Yonex Voltric 50

Carlton Vapour Extreme Xcel

De Carlton Vapour Extreme Xcel is 1790 en 1794. Het racket komt uit de serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Extreme Xcel zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Extreme Xcel op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 89,95
Special Price € 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113446
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Maximale bespankracht in KG 13
Gewicht in Gram 84

Nu in de aanbieding: de Carlton Vapour Extreme Xcel. De Vapour Extreme serie is ideaal voor spelers die maximaal vermogen met een verhoogde controle zoeken uit hun badmintonracket. De Carlton Vapour Extreme Xcel heeft de gewichtsverdeling in het midden en heeft daarbij een flexibele steel. Dit maakt het voor u als speler gemakkelijk om de shuttle veel kracht mee tegen. We kunnen hier spreken van een echt allround topframe! Badmintonplanet levert de Carlton Vapour Extreme Xcel bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Extreme Xcel
Uw waardering