Victor M 3000 Bespanmachine

Victor M 3000 Bespanmachine

Carlton Air Edge

Carlton Air Edge

Carlton Vapour Trail Flux

De Carlton Vapour Trail Flux is 1790 en 1793. Het racket komt uit de Vapour Trail serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Trail Flux zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Trail Flux op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 104,95
Special Price € 64,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Carlton Vapour Trail Flux
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Serie Vapour Trail
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon
Gewicht in Gram 85

Koop nu de Carlton Vapour Trail Flux en vindt de juiste combinatie tussen kracht en aanvallend spel. De Carlton Vapour Trail Flux is Head Heavy, deze eigenschap heeft als voordeel dat u gemakkelijk een harde smash kunt slaan, daarbij heeft dit racket een medium flexibele steel. Deze medium flexibele steel zorgt er voor dat u gemakkelijk een harde clear kunt slaan. Badmintonplanet levert de Carlton Vapour Trail Flux bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Trail Flux
Uw waardering