Dunlop Graviton 8 0 XL

Dunlop Graviton 8 0 XL

Dunlop Play 23

Dunlop Play 23

Carlton Vapour Trail Junior

De Carlton Vapour Trail Junior is 1791 en 1794. Het racket komt uit de Vapour Trail serie van Carlton en heeft een lengte van 54 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Trail Junior zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Trail Junior op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 14,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113145
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Serie Vapour Trail
Frame lengte in cm 54

De Carlton Vapour Trail Junior is het kortste badmintonracket uit de Carlton collectie. Het racket is slechts 54 cm lang en heeft daardoor het grote voordeel dat de kleinere jeugdspeler de badmintonslag goed kan aanleren. Doordat dit racket gemaakt is van aluminium en staal kan dit racket goed tegen bijvoorbeeld contact met de grond. De Carlton Vapour Trail Junior wordt bespannen geleverd met bijpassende hoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Trail Junior
Uw waardering