RSL Trainingsbroek 201002 Zwart

RSL Trainingsbroek 201002 Zwart

Victor Victec Slim

Victor Victec Slim

Carlton Vapour Trail Tour

De Carlton Vapour Trail Tour is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Vapour Trail serie van Carlton en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Trail Tour zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Trail Tour op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 179,95
€ 69,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
113872

Bestel hier nu de Carlton Vapour Trail Tour hier! Dit Carlton top racket is ontwikkeld voor de speler die aanvallend maar ook verdedigend speelt, vanwege de even balanced balans. Door de speciale technieken en de medium flexibele steel kunt u met dit racket krachtige slagen beoefenen maar eveneens gecontroleerde slagen. Kortom een goed racket voor een gevorderde allround speler. Badmintonplanet levert het racket bespannen en met een bijpassende rackethoes!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Trail Tour
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!