Dunlop Biotec XLite Ti

Dunlop Biotec XLite Ti

Dunlop Venom Pro

Dunlop Venom Pro

Dunlop Biotec Lite Ti

De Dunlop Biotec Lite Ti is en . Het racket komt uit de serie van Dunlop en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Dunlop Biotec Lite Ti zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Dunlop Biotec Lite Ti op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 17,95
Special Price € 14,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113532
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Dunlop

De Dunlop Biotec Lite Ti is een racket voor de beginnende (jeugd) speler. Naast de opvallende blauwe accenten die in dit racket verwerkt zijn is het gemaakt van staal. Het gebruik van staal in de Dunlop Biotec Lite Ti heeft als voordeel dat het badminton racket beter tegen contact met bijvoorbeeld de grond kan. Daarbij voelt het racket flexibel aan en kunt u de shuttle daardoor veel kracht meegeven. Badmintonplanet levert de Dunlop Biotec Lite Ti bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dunlop Biotec Lite Ti
Uw waardering