Dunlop Super Lite V3.1

Dunlop Super Lite V3.1

Dunlop Z-Star Power 88

Dunlop Z-Star Power 88

Dunlop Nanoblade Savage Woven Special Pro

De Dunlop Nanoblade Savage Woven Special Pro is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Dunlop en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Dunlop Nanoblade Savage Woven Special Pro zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Dunlop Nanoblade Savage Woven Special Pro op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 99,95
€ 89,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
13003742

Hier kunt u de Dunlop Nanoblade Savage Woven Special Pro bestellen. Dit racket is geschikt voor de allround badmintonspeler. Het racket heeft een medium flexibele steel en een ´even balanced´ balans. Het badmintonracket heeft een gewicht van ongeveer 84 gram.

Dit badmintonracket beschikt over dezelfde wendbaarheid en reactievermogen om alle slagen nog sneller te retourneren. Het frame-ontwerp met FSS snaarpatroon biedt nog scherpere smashes.

Badmintonplanet levert de Dunlop Nanoblade Savage Woven Special Pro met standaard bespanning.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dunlop Nanoblade Savage Woven Special Pro
Uw waardering