Dunlop Nanoblade Savage Woven Special Pro

Dunlop Nanoblade Savage Woven Special Pro

Dunlop Z-Star Control 88

Dunlop Z-Star Control 88

Dunlop Z-Star Power 88

De Dunlop Z-Star Power 88 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de serie van Dunlop en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Dunlop Z-Star Power 88 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Dunlop Z-Star Power 88 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 199,95
€ 169,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10317712

Hier kunt u de Dunlop Z-Star Power 88 bestellen. Dit badmintonracket is zeer geschikt voor aanvallende spelers, die graag veel power willen hebben. Het racket heeft een stijve steel en een head heavy balans. Met het gewicht van 88 gram biedt dit racket meer dan voldoende slagkracht. 

Dit racket is ontworpen om je tegenstander te overmeesteren met sterke en scherpere aanvallen. Dankzij de nieuwe Miyazaki steel is de stijfheid van het racket flink verbeterd.

Badmintonplanet levert de Dunlop Z-Star Power 88 met standaard bespanning.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dunlop Z-Star Power 88
Uw waardering