FZ Forza Classic 5 Junior

FZ Forza Classic 5 Junior

FZ Forza Precision 1000 JR

FZ Forza Precision 1000 JR

FZ Forza Classic 5

De FZ Forza Classic 5 is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Fz Forza en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Classic 5 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Classic 5 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 9 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 29,95
€ 18,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
302198
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Groen, Zwart
Maximale bespankracht in KG 9
Materiaal Aluminum
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 102

Hier kunt u de FZ Forza Classic 5 bestellen, een badmintonracket uit de Classic serie van FZ Forza. Het racket heeft een medium flexibele steel en een 'even balanced' balans. Dit badmintonracket is geschikt voor beginnende en recreatieve spelers die een goede kwaliteit racket willen voor een goede prijs. Het gewicht van het racket is 102 gram. 

 

Badmintonplanet levert de FZ Forza Classic 5 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Classic 5
Uw waardering