FZ Forza Power 276 Blauw

FZ Forza Power 276 Blauw

FZ Forza Power 376

FZ Forza Power 376

FZ Forza Power 276 Roze

De FZ Forza Power 276 Roze is Flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Power serie van Fz Forza en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Power 276 Roze zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Power 276 Roze op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 54,95
€ 35,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
302588
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Grijs, Roze
Serie Power
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 84

Hier kunt u de FZ Forza Power 276 Roze bestellen. Dit is racket met een goede mix tussen controle en power. De FZ Forza Power 276 Roze heeft een gewicht van ongeveer 84 gram. Het is een even balanced racket met een flexibele steel. Dit blauwe racket van FZ Forza is bedoeld voor allround spelers die graag wat extra kracht willen.

Badmintonplanet levert de FZ Forza Power 276 Roze bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Power 276 Roze
Uw waardering