FZ Forza Caledon 2 vaks tas

FZ Forza Caledon 2 vaks tas

FZ Forza Precision 10.000 VS

FZ Forza Precision 10.000 VS

FZ Forza Power 999

De FZ Forza Power 999 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Power serie van Fz Forza en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Power 999 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Power 999 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 219,95
€ 131,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
302356
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Wit, Zwart
Serie Power
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Ultra HI-Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Flexibiliteit Stijf
Gewicht frame in U 3U
Gewicht in Gram 88

Hier kunt u de FZ Forza Power 999 bestellen, een head heavy racket met een stijve steel. Dit racket is voornamelijk bedoeld voor de aanvallende badmintonner, die veel controle en power wil tijdens de slagen. Het racket heeft een gewicht van 88 gram. De FZ Forza Power 999 is daarnaast ook extra aerodynamisch. Gemaakt van het beste materiaal van FZ Forza.

 

Badmintonplanet levert deze FZ Forza Power 999 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Power 999
Uw waardering