FZ Forza Larson Backpack Blauw

FZ Forza Larson Backpack Blauw

FZ Forza Precision 5000

FZ Forza Precision 5000

FZ Forza Precision 9600

De FZ Forza Precision 9600 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Precision serie van Fz Forza en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Precision 9600 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Precision 9600 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 169,95
€ 98,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
302362
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Wit, Zwart
Serie Precision
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 86

Hier kunt u de FZ Forza Precision 9600 bestellen, een badmintonracket uit de Precision serie van FZ Forza. Het racket heeft een stijve steel en een 'even balanced' balans. Dit badmintonracket is geschikt voor de allround speler die op zoek is naar meer controle in de slagen. Het gewicht van het racket is 86 gram. 

Daarnaast is de FZ Forza Precision 9600 uitgerust met een nieuwe technologie van FZ Forza, namelijk met 96 tubings in het racketblad in plaats van 88. Door extra tubings toe te voegen wordt niet alleen de controle in de slagen nog verder verbeterd, maar komt dit ook ten goede aan de duurzaamheid van de bespanning. 

 

Badmintonplanet levert de FZ Forza Precision 9600 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Precision 9600
Uw waardering