RSL Aero 66

De RSL Aero 66 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Aero serie van RSL en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de RSL Aero 66 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je RSL Aero 66 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 169,95
€ 119,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Aero 66
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk RSL
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Geel, Zwart
Serie Aero
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 82

De RSL Aero 66 is een gaaf, nieuw zwart racket met blauwe en gele tinten. Het balanspunt van het racket ligt mooi in het midden waardoor zowel een harde smash geslagen kan worden alsmede een snelle racket beweging gemaakt kan worden. Daarnaast heeft dit racket een stijf frame, waardoor het makkelijker wordt om de shuttle nauwkeuriger te slaan. De RSL Aero 66 weegt 82 gram en is voornamelijk geschikt voor spelers met wat meer power. Het racket is daarnaast uitgerust met een aantal nieuwe technologieën. Een aantal voordelen hiervan zijn: - Snellere racketbeweging - Het materiaal is 19% krachtiger, waardoor de slagen nauwkeuriger zijn en de kracht beter op de shuttle wordt overgeplaatst.

Badmintonplanet levert de RSL Aero 66 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSL Aero 66
Uw waardering