RSL Diamond X7 Gold Special

De RSL Diamond X7 Gold Special is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van RSL en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de RSL Diamond X7 Gold Special zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je RSL Diamond X7 Gold Special op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 199,95
€ 129,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
X7Gold
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk RSL
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Goud
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 81

Hier kunt u de RSL Diamond X7 Gold Special bestellen, een topracket van RSL. Deze RSL Diamond X7 Carbon Special is een leuk gouden badminton racket met zwarte en rode accenten. Het balanspunt van het racket ligt mooi in het midden waardoor zowel een harde smash geslagen kan worden alsmede een snelle racket beweging gemaakt kan worden. De medium flexibele steel zorgt daarbij voor de ondersteuning van enerzijds een harde slag en anderzijds een precieze slag. Het gewicht van 81 gram zorgt voor een verdere ondersteuning van typische allround eigenschappen.

Deze RSL Diamond X7 Gold Special biedt een geweldig balgevoel, stabiliteit en controle in de slagen. Het racket is uitgerust met het "Oval Taper" systeem, dat zorgt voor een constistente flexie in de slagen en daarmee dus nog meer controle. De RSL Diamond X7 Gold Special is de juiste keuze voor iedere ambitieuze speler die een racket met veel nieuwe technologieën wil. Het racket kan bespannen worden tot 13 kg.

Badmintonplanet levert de RSL Diamond X7 Gold Special standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSL Diamond X7 Gold Special
Uw waardering