RSL Lightning 776

De RSL Lightning 776 is Flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de serie van RSL en heeft een lengte van - CM.
Badmintonplanet kan de RSL Lightning 776 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je RSL Lightning 776 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 94,95
€ 69,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
RSL-LI776
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk RSL
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Zwart
Maximale bespankracht in KG 13
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm -
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 85

Hier kunt u de RSL Lightning 776 bestellen. Dit gave rode/zwarte racket heeft een head heavy balanspunt en is daarmee gericht op de aanvallende speler die graag wat ondersteuning wil om extra hard te kunnen smashen. De RSL Lightning 776 heeft een flexibele steel, wat ervoor zorgt dat u de shuttle gemakkelijker achterin het veld van de tegenstander krijgt. Het racket heeft een gewicht van 85 gram en kan bespannen worden tot 13 kg. In combinatie met het Super High Modulus Graphite biedt dit racket duurzaamheid, 19% meer kracht en anti-frictie in de steel. Badmintonplanet levert de RSL Lightning 776 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSL Lightning 776
Uw waardering