RSL Power 333

De RSL Power 333 is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Power serie van RSL en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de RSL Power 333 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je RSL Power 333 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 129,95
€ 84,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
P333
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk RSL
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Grijs, Rood
Serie Power
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 85

De RSL Power 333 is een schitterend mat rood racket met allround speeleigenschappen. Het balanspunt van het racket licht mooi in het midden waardoor zowel een harde smash geslagen kan worden alsmede een snelle racket beweging gemaakt kan worden. De gemiddelde stijfheid zorgt daarbij voor de ondersteuning van enerzijds een harde slag en anderzijds een precieze slag. De RSL Power 333 heeft een gewicht van 85 gram. De RSL Power 333 is één van de rackets met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Badmintonplanet levert de RSL Power 333 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSL Power 333
Uw waardering