Victor A730 RG Aqua Green / Blue Grass

De Victor A730 RG Aqua Green / Blue Grass is een schoen gemaakt van Double Mesh en heeft een zool van VSR Rubber. Deze schoen is een goede keus als je op zoek ben naar Steun. De midsole maakt gebruik van Carbon Power, ENERGYMAX 3.0, Resilient EVA, Solid E.V.A., T.P.U. technologie. Deze schoen bestaat uit de kleur(en) 1998,1983,1984. Deze schoen is geschikt voor Jongens, Heren.

Adviesprijs: € 126,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
801_0_0
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Geslacht Jongens, Heren
Schoeneigenschap Steun
Midsole Carbon Power, ENERGYMAX 3.0, Resilient EVA, Solid E.V.A., T.P.U.
Materiaal Double Mesh
Zool VSR Rubber

Hier kunt u de Victor A730 RG bestellen. Deze aqua groene schoen van Victor is één van de betere schoenen op de markt. De schoen biedt zeer veel stabiliteit dankzij verschillende technologieën. Er zit een zijwaartse versteviging aan de schoen, die extra stabiliteit geeft bij snelle bewegingen in alle richtingen. Daarnaast heeft de schoen ook een zeshoekig vlak aan de onderkant van de schoen, die zorgt voor extra stabiliteit in het midden. 

Let op: Deze schoen maakt onderdeel uit van een one-shot collectie, dus Op = Op!

Naast de stabiliteit die de schoen biedt, is de Victor A730 RG ook gericht op het gebruikscomfort. De Energymax 3.0 zorgt voor een zeer goede demping, waardoor u comfortabel kunt lopen op deze schoen. Het 'ademen' en de verbeterde anti-slip zool van de schoen dragen ook bij aan het draagcomfort. 

De V-Durable+ technologie richt zich dan weer op de duurzaamheid van de schoen. Het materiaal dat hiervoor gebruikt is, is acht keer zo sterk als normaal PU Leather. Hierdoor zal de schoen waarschijnlijk ook langer meegaan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor A730 RG Aqua Green / Blue Grass
Uw waardering