Victor Auraspeed 70 F

De Victor Auraspeed 70 F is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Auraspeed serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Auraspeed 70 F zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Auraspeed 70 F op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 229,95
€ 158,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
ARS-70F Q
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Roze
Serie Auraspeed
Maximale bespankracht in KG 13
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 87

Hier kunt u de Victor Auraspeed 70 F bestellen. De rackets uit de nieuwe Auraspeed serie zijn iets stijf en even balanced / iets head light. Deze rackets staan bekend om de snelheid tijdens de rallies. De Victor Auraspeed 70 F heeft een aantal nieuwe technologieën, waarvan één de 'Hard Cored Technology' is. Dit zorgt ervoor dat de juiste stijfheid in het frame wordt gebracht, waardoor het racket de grootst mogelijke nauwkeurigheid biedt. Daarnaast heeft dit racket twee nieuwe technologieën (Rebound Transition Construction en Sonic Rebound Technology) waardoor de snelheid van de terugslag van het racket wordt geoptimaliseerd. Hierdoor biedt de Victor Auraspeed 70 F een snellere terugslag biedt tijdens zowel de aanval als de verdediging. Het racket biedt alles wat een SPEED racket zou moeten bieden. De Auraspeed rackets worden momenteel onder andere gebruikt door GOH V Shem en Lee Yang. 

Badmintonplanet levert de Victor Auraspeed 70 F (3U/G5) naar eigen wens. U kunt hieronder aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Auraspeed 70 F
Uw waardering