Victor Longsleeve Blauw Mélange 5918

Victor Longsleeve Blauw Mélange 5918

Victor Hypernano X 30

Victor Hypernano X 30

Victor Hypernano X 20H

De Victor Hypernano X 20H is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Hypernano X serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Hypernano X 20H zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Hypernano X 20H op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 15 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 168,95
€ 108,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113304
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Wit, Zwart
Serie Hypernano X
Maximale bespankracht in KG 15
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 86

Bestel hier de Victor Hypernano X 20H, een racket uit de Hypernano X collectie van Victor. Het racket heeft een zeer dunne steel, waarmee u veel controle heeft tijdens de slag. Het frame is gemaakt met de 'Aero-Diamond' techniek, waardoor de luchtweerstand van het racket wordt geminimaliseerd en de bruikbaarheid van het racket wordt verbeterd. De Victor Hypernano X 20H heeft een 'head heavy' balans, waardoor het racket zeer geschikt is voor aanvallend spel en smashondersteuning. De steel is medium flexibel, wat zorgt voor een goede balans tussen power en controle. Het bijzondere van dit racket is dat het bespannen kan worden tot wel 15 kg! Het racket heeft een gewicht van ongeveer 86 gram.

Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X 20H standaard onbespannen in een bijpassende rackethoes. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u hier de snaar en het aantal kilo aangeven. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan a.u.b. contact op met de klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X 20H
Uw waardering