Victor Light Fighter 7500

Victor Light Fighter 7500

Victor Hypernano X Air

Victor Hypernano X Air

Victor Hypernano X 800

De Victor Hypernano X 800 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Hypernano X serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Hypernano X 800 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Hypernano X 800 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 249,95
€ 139,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113380
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Geel, Roze, Wit, Zwart
Serie Hypernano X
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Ultra HI-Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 94

Dit Victor Hypernano X 800 racket is voorzien van de Hypernano X technologie. De Hypernano X racket serie biedt maximale nauwkeurigheid in de aanval en bieden een uitzonderlijke controle. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen aanval en verdediging. De Hypernano X serie is voorzien van een slankere steel voor een hogere bewegingssnelheid, met behoud van evenwicht. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal in dit Victor Hypernano X 800 racket wordt de luchtweerstand geminimaliseerd, biedt het uitstekende veerkracht en racket snelheid. De Victor Hypernano X 800 beschikt over een ongelooflijke stabiliteit en een stijvere, slankere steel. Hierdoor is dit racket perfect voor spelers die op zoek zijn naar een uitzonderlijke precisie zonder afbreuk te doen aan power.

Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X 800 standaard onbespannen in een bijpassende rackethoes. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u hier de snaar en het aantal kilo selecteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X 800
Uw waardering