Victor Hypernano X 20H

Victor Hypernano X 20H

Victor Hypernano X 800

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

€ 139,95
inclusief BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
113380
Adviesprijs: € 249,95
inclusief BTW

Dit Victor Hypernano X 800 racket is voorzien van de Hypernano X technologie. De Hypernano X racket serie biedt maximale nauwkeurigheid in de aanval en bieden een uitzonderlijke controle. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen aanval en verdediging. De Hypernano X serie is voorzien van een slankere steel voor een hogere bewegingssnelheid, met behoud van evenwicht. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal in dit Victor Hypernano X 800 racket wordt de luchtweerstand geminimaliseerd, biedt het uitstekende veerkracht en racket snelheid. De Victor Hypernano X 800 beschikt over een ongelooflijke stabiliteit en een stijvere, slankere steel. Hierdoor is dit racket perfect voor spelers die op zoek zijn naar een uitzonderlijke precisie zonder afbreuk te doen aan power.

Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X 800 standaard onbespannen in een bijpassende rackethoes. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u hier de snaar en het aantal kilo selecteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X 800
Uw waardering
* Incl. BTW