Victor Wave Power 580

Victor Wave Power 580

Victor Trainer 135

Victor Trainer 135

Victor Hypernano X 900

De Victor Hypernano X 900 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Hypernano X serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Hypernano X 900 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Hypernano X 900 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 14 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 259,95
€ 144,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4005543133907
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Rood
Serie Hypernano X
Maximale bespankracht in KG 14
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 93

Dit Victor Hypernano X 900 racket is voorzien van de Hypernano X technologie. De Hypernano X racket serie biedt maximale nauwkeurigheid in de aanval en bieden een uitzonderlijke controle. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen aanval en verdediging. De Hypernano X serie is voorzien van een slankere steel voor een hogere bewegingssnelheid, met behoud van evenwicht. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal in dit Victor Hypernano X 900 racket wordt de luchtweerstand geminimaliseerd, biedt het uitstekende veerkracht en racketsnelheid. De Victor Hypernano X 900 is een krachtig racket, speciaal ontworpen voor aanvallende spelers. Het frame van het racket is extra verstevigd, zodat de torsie van het racket verminderd wordt. De steel is stijver, waardoor u veel controle heeft met de Hypernano X 900.

Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X 900 standaard onbespannen in een bijpassende rackethoes. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u hier de snaar en het aantal kilo selecteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X 900
Uw waardering