Victor Jetspeed S 10Q

Victor Jetspeed S 10Q

Victor T-shirt blauw 6477

Victor T-shirt blauw 6477

Victor Jetspeed S 08 B

De Victor Jetspeed S 08 B is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de JetSpeed serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Jetspeed S 08 B zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Jetspeed S 08 B op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 189,00
€ 117,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113208
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Oranje, Zwart
Serie JetSpeed
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Ultra HI-Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 83

Hier kunt u de Victor Jetspeed S 08 B bestellen, een racket uit de JS of Jet Speed collectie van Victor. Het racket is iets 'head heavy' en heeft ook een iets stijve steel. Met dit racket wordt u zowel aanvallend als verdedigend ondersteund. Het racket voelt erg licht en snel aan met name door de nieuwe technologieën van Victor die in het racket verwerkt zijn. Voorbeelden hiervan zijn PYROFIL, dat ontwikkeld is door het merk Mitsubishi en het Nano Fortifyte materiaal. Het racket heeft een extra dunne steel en een kleiner racket blad.

Badmintonplanet levert de Victor Jet Speed S 08 B naar eigen wens. U kunt aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Jetspeed S 08 B
Uw waardering