Victor Thruster F

Victor Thruster F

Victor Shirt Malaysia Unisex Geel 6428

Victor Shirt Malaysia Unisex Geel 6428

Victor Light Fighter Ultra

De Victor Light Fighter Ultra is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Light Fighter serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Light Fighter Ultra zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Light Fighter Ultra op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 129,95
€ 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
114801
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Oranje, Zwart
Serie Light Fighter
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 75

Hier kunt u de Victor Light Fighter Ultra bestellen, een racket uit de Light Fighter serie van Victor. Deze rackets zijn bekend om hun zeer lichte gewicht. De Victor Light Fighter Ultra heeft een gewicht van 75 gram. Met het gewicht in de top en de stijve steel is het racket geschikt voor spelers die aanvallend spelen en op zoek zijn naar controle in de slagen. Het racket is gemaakt van High Modulus Grpahite en heeft een isometrische bladvorm. De Victor Light Fighter Ultra kan bespannen worden tot 12 kg.

Bent u op zoek naar een erg licht, aanvallend badmintonracket? Bestel dan nu de Victor Light Fighter Ultra. Badmintonplanet levert de Victor Light Fighter Ultra standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Light Fighter Ultra
Uw waardering