Victor Multithermobag Supreme 9307 Groen

Victor Multithermobag Supreme 9307 Groen

Victor Wave Power 6600

Victor Wave Power 6600

Victor Performer ATT 400

De Victor Performer ATT 400 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Performer ATT serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Performer ATT 400 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Performer ATT 400 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 79,95
€ 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
126_4_0
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Wit, Zwart
Serie Performer ATT
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Flexibiliteit Stijf

De Victor Performer ATT serie beschikt over een anti-torsion technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het racket sterker en stabieler wordt. Het gebruikte graphite in combinatie met de aerodynamica van het blad zorgen voor een snellere speelstijl. De Performer ATT 400 zorgt voor meer controle voor uw aanvallende spel. Dit racket heeft het gewicht boven in het racket zitten, maar is niet volledig Head Heavy. Badmintonplanet levert de Victor Performer ATT 400 bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Performer ATT 400
Uw waardering