Babolat Team Racket Holder X4

Babolat Team Racket Holder X4

Babolat Club Racket Holder X6 Geel

Babolat Club Racket Holder X6 Geel

Victor Concept Pro Badmintonracket

De Victor Concept Pro Badmintonracket is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Victor en heeft een lengte van 66 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Concept Pro Badmintonracket zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Concept Pro Badmintonracket op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 9 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 14,95
€ 12,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
111666
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Klassiek
Kleur Geel, Rood, Wit
Maximale bespankracht in KG 9
Materiaal Staal
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 66
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 104

Hier kunt u het Victor Concept Pro Badmintonracket bestellen, een racket uit de Concept Serie van Victor. Deze serie staat bekend om de dunne, ovale grip om te leren omgaan met een badmintonracket. Dit badmintonracket met een iets kleinere steel dan de standaard lengte heeft een klassiek racketblad en is bespannen met een duurzame multifilament snaar. Dit Victor Pro Badmintonracket heeft een gewicht van ongeveer 104 gram en een lengte van 66 cm. Daarmee is dit badmintonracket zeer geschikt voor bijvoorbeeld gymlessen of sportverenigingen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Concept Pro Badmintonracket
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!