Wilson Tour 3-vaks Tas Zwart/Groen

Wilson Tour 3-vaks Tas Zwart/Groen
€ 79,95
inclusief BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WR8002301
Adviesprijs: € 99,95
inclusief BTW

De Wilson Tour 3-vaks Tas Zwart/Groen is een tas uit de tassencollectie van Wilson. Deze tas heeft 3 hoofd compartimenten en is daarmee de grootste variant van deze serie. in totaal passen er maximaal 15 rackets in deze tas.

In deze tas is 1 van de vakken geisoleerd door de speciale Wilson Thermoguard 2.0 technologie. Hierdoor blijven uw rackets goed geïsoleerd en dit is beter voor de bespanning van uw rackets. Uiteraard kan dit vak ook gebruikt worden voor het koel houden van uw eten of drinken. 

Omdat deze tas 3 grote vakken heeft, kunt u gemakkelijk al u spullen scheiden. Zo kunt u een vak gebruiken voor uw douchespullen, een vak voor uw rackets en een vak voor accessoires. Ook heeft deze tas verschillende zijvakken, hier kunt u uw waardevolle spullen in bewaren zoals uw telefoon, sleutels of portemonnee. 

Deze tas beschikt over 2 schouderbanden zodat u de tas ook gemakkelijk kan gebruiken als u op de fiets naar uw sportactiviteit gaat. De schouderbanden zijn te verstellen zodat iedereen de tas comfortabel kan dragen. Ook heeft de tas handvaten die met klittenband aan elkaar bevestigd zijn. Hierdoor kunt u de tas gemakkelijk met één hand dragen. 

De afmetingen van de Wilson Tour 3-Vaks Tas Zwart/groen zijn: 76x36x35 cm. 

Bestel de Wilson Tour 3-vaks Tas Zwart/Groen voordelig en snel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Tour 3-vaks Tas Zwart/Groen
Uw waardering
* Incl. BTW