Yonex Arcsaber 11 PRO - 4U/G5 (Pre-order)

Yonex Arcsaber 11 PRO - 4U/G5 (Pre-order)

Yonex Arcsaber 11 PLAY - 4U/G5 (Pre-order)

Yonex Arcsaber 11 PLAY - 4U/G5 (Pre-order)

Yonex Arcsaber 11 TOUR - 4U/G5 (Pre-order)

Yonex Arcsaber 11 TOUR
€ 149,95
inclusief BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ARC11-T
Adviesprijs: € 189,95
inclusief BTW

Let op: Dit is een pre-order. Deze rackets zijn leverbaar vanaf 25 februari 2022. Bestel dit racket nu hier!

Hier kunt u de Yonex Arcsaber 11 Tour bestellen. Het Tour racket is gemaakt in Taiwan, terwijl de PRO versie is gemaakt in Japan met de beste Japanse materialen. Daarom is er het prijsverschil tussen beide varianten. Dit allround badmintonracket biedt een goede balans tussen verdediging en een gecontroleerde aanval, waarbij nauwkeurigheid centraal staat. De stabiliteit van het frame en de contacttijd van de shuttles zijn vergroot.

De stabiliteit van het frame is verbeterd door een nieuwe structuur van het frame met een stijve constructie aan de boven en onderkant. Dankzij de nieuwe CONTROL-ASSIST BUMPER, een tubing aan de bovenkant van het frame, wordt de ongewenste beweging in de verticale snaren verminderd.

Yonex heeft de contacttijd van de shuttles vergroot door de zijkanten van het frame zachter te maken, waardoor er meer flexibiliteit rond de sweet-spot mogelijk is. Daarnaast is er een nieuwe technologie, POCKETING BOOSTER, toegevoegd aan de bovenkant van het frame. Dit rubberachtige materiaal aan de binnenkant van het frame biedt extra elasticiteit, zodat het racket de shuttle langer vasthoudt en ook de snelheid van de terugslag toeneemt.

Ook de isometrische racketvorm van het frame is iets vergroot, zodat de sweetspot wat groter is geworden.

De Yonex Arcsaber 11 Tour heeft een stijve steel, waardoor dit racket nog meer controle biedt. Een echte aanrader voor alle spelers die graag heel veel controle hebben. Badmintonplanet levert de Yonex Arcsaber 11 Tour standaard onbespannen. Indien u het racket toch graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u zelf de bespanning kiezen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Arcsaber 11 TOUR - 4U/G5 (Pre-order)
Uw waardering
* Incl. BTW