Gratis verzending bij aankoop HEAD sokken

Yonex Astrox 100 ZZ

  • Yonex
Op voorraad
SKU
1430013
 Bekijk producteigenschappen

Advies prijs: € 239,90
€ 214,90
incl. BTW
 Gratis verzending

incl. BTW
Ja
Nee

Betaalmogelijkheden


Meer informatie
MerkYonex
Hoes Hele rackethoes
BladvormIsometric
KleurBlauw, Oranje, Zwart
SerieAstrox
Maximale bespankracht in KG11.5
MateriaalH.M. Graphite
GewichtsverdelingHead heavy
Frame lengte in cm67.5
FlexibiliteitExtra Stijf

Hier kunt u de Yonex Astrox 100 ZZ bestellen. Dit gave nieuwe racket uit de Astrox serie is één van de toprackets van Yonex. Door nieuwe technologieën toe te passen op verschillende gebieden is dit racket revolulionair en wordt het spel nog sneller. Zo heeft deze Astrox 100 ZZ een iets gewijzigd frame. De vorm van het racket is iets vierkanter geworden, zodat de sweet spot iets groter is geworden maar het racket nog wel dezelfde totale framegrootte behoudt. Ook de cap onderaan het frame is aangepast. De nieuwe structuur van de cap zorgt ervoor dat er minder torsie in het racket is en de steel iets flexibeler wordt. De vorm van de cap is aangepast aan de vorm van de duim, waardoor er nog meer power aan het racket kan worden meegegeven.

De Yonex Astrox 100 ZZ verschilt daarnaast ook op een aantal punten ten opzichte van de Astrox ZX. Dankzij een geavanceerd Rotation Generator System wordt het gewicht van het racket nauwkeurig verdeeld over het racket. In de Astrox 100 ZZ is een ander materiaal gebruikt, namelijk Black Micro Core. Dit materiaal zorgt voor een iets stijver frame en een iets zwaardere kop, terwijl het nieuwe ingebouwde T-stuk juist wat lichter is. Door het gewicht op deze manier te verdelen ontstaat meer rotatievermogen voor meer power en nauwkeurigheid. De Yonex Astrox ZZ heeft de dunste steel ooit in de geschiedenis van de Yonex rackets. De steel, normaal gesproken altijd hol, is nu gevuld met grafiet waardoor de luchtweerstand met 11,8% wordt verminderd.

Daarnaast zijn deze rackets ook gemaakt met nieuw Grafiet (NAMD). Dit nieuwe grafiet zorgt voor meer flexibiliteit en een snellere terugslag, waardoor de shuttle nog sneller en steiler naar de grond kan worden geslagen.

Victor Axelsen, Chou Tien Chen, Akane Yamaguchi en andere Yonex toppers gaan in 2020 ook gebruik maken van de Yonex Astrox 100 ZZ. Let op: het racket is nu al te bestellen, maar is leverbaar vanaf 20 maart 2020.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 100 ZZ standaard onbespannen, maar natuurlijk kunt u ook zelf aangeven indien u het racket liever bespannen wilt ontvangen.

Meer informatie
MerkYonex
Hoes Hele rackethoes
BladvormIsometric
KleurBlauw, Oranje, Zwart
SerieAstrox
Maximale bespankracht in KG11.5
MateriaalH.M. Graphite
GewichtsverdelingHead heavy
Frame lengte in cm67.5
FlexibiliteitExtra Stijf
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 100 ZZ
Uw waardering
* Incl. BTW