FZ Forza Mine Toilet bag Blue

FZ Forza Mine Toilet bag Blue

Yonex Power Cushion Aerus 2 Men Red

Yonex Power Cushion Aerus 2 Men Red

Yonex Astrox 77 Blauw

De Yonex Astrox 77 Blauw is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 77 Blauw zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 77 Blauw op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 179,95
€ 149,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1430000
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 83

Bestel hier nu de Yonex Astrox 77 Blauw. Dit nieuwe Yonex racket is afgelopen tijd getest door veel verschillende spelers in heel Europa en er zijn veel positieve reacties gekomen op de sociale media.

De Yonex Astrox 77 Blauw heeft een zeer gave kleurstelling met zijn blauwe/zwarte kleur en gele tinten. Het racket is gemaakt van het beste grafiet, namelijk High Modulus Graphite. Met haar 'head heavy' balanspunt is dit racket geschikt voor de aanvallende spelers die graag extra power in de smashes willen. De medium flexibele steel biedt een mooie balans tussen power en controle in de slagen.

De Yonex Astrox 77 Blauw is uitgerust met een nieuwe Yonex techniek, genaamd de 'Rotational Generator System'. Dit houdt in dat de gewichtsverdeling niet alleen in de top maar ook in het handvat zit. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat u meer controle heeft tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander kunt verslaan met een snellere, scherpere en krachtigere smash.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 77 Blauw onbespannen in een bijpassende rackethoes. Hieronder kunt u aangeven met welke snaar en hoeveel kilo u dit racket wenst te ontvangen. Staat uw gewenste snaar er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 77 Blauw
Uw waardering