Yonex Low Cut Sok 19119EX Wit/Zwart

Yonex Low Cut Sok 19119EX Wit/Zwart

Yonex Low Cut Sok 19119EX Wit/Rood

Yonex Low Cut Sok 19119EX Wit/Rood

Yonex Astrox 88S Wit/Rood

De Yonex Astrox 88S Wit/Rood is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 88S Wit/Rood zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 88S Wit/Rood op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 199,95
€ 139,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1430008
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Groen, Rood, Zwart
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 83

Bestel hier nu de Yonex Astrox 88S. Dit racket is specifiek gericht op de spelers in het dubbelspel. De Yonex Astrox 88S heeft drie sterke punten, waar de speler voorin het veld gebruik van kan maken; controle, versnelling en behendigheid. Deze drie punten zorgen ervoor dat de speler aan het net sneller de rally naar zich toe kan trekken.

Tijdens het slaan zal het frame van de Yonex Astrox 88S over de volle lengte plooien. Het frame van het racket is slechts iets langer (5 mm) dan de originele lengte van badmintonrackets, waarmee de bewegingssnelheid wordt vergroot (2.2% sneller). De flexibiliteit van het racket is ook vergroot, dankzij een nieuwe gripcap net boven het handvat. Deze gripcap zorgt ook voor meer stabiliteit van het racket.

Het racket is getest door diverse top dubbelspelers. zoals Lee Yong Dae, Kevin Sukamuljo en Marcus Gideon. Zij zijn allen heel erg tevreden over de resultaten van de test. De Yonex Astrox 88S is uitgerust met een nieuwe Yonex techniek, genaamd de 'Rotational Generator System'. Dit houdt in dat de gewichtsverdeling niet alleen in de top maar ook in het handvat zit. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat u meer controle heeft tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander kunt verslaan met een snellere, scherpere en krachtigere smash. Het racket heeft een zeer gave kleurstelling en is gemaakt van het beste grafiet, namelijk High Modulus Graphite. 

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 88S standaard onbespannen in een bijpassende rackethoes. U kunt aangeven met welke snaar en hoeveel kilo u dit racket wenst te ontvangen. Staat uw gewenste snaar er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 88S Wit/Rood
Uw waardering