FZ Forza Carton 3 vaks tas

FZ Forza Carton 3 vaks tas

Yonex 16003 LCW Shirt Black

Yonex 16003 LCW Shirt Black

Yonex DUORA 10 LCW Blauw/Oranje

De Yonex DUORA 10 LCW Blauw/Oranje is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Duora serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex DUORA 10 LCW Blauw/Oranje zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex DUORA 10 LCW Blauw/Oranje op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 229,95
€ 159,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1411002
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Oranje
Serie Duora
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 85

Bestel hier nu de Yonex Duora 10 LCW Blauw/Oranje. Deze nieuwe variant van de al bekende Duora 10 LCW heeft een zeer gave kleurstelling met haar oranje en blauwe kleur. De Duora 10 LCW Blue/Orange is een stijf frame met een 'even balanced' balanspunt. Deze combinatie zorgt ervoor dat het racket zeer allround is en veel controle tijdens de verschillende slagen biedt.

 

De Duora serie van Yonex staat bekend om haar twee verschillende zijdes. De ene, bollere kant (het box-frame) gebruikt u voor power bij forehand slagen. De andere, plattere kant (het aerodynamisch-frame) gebruikt u voor snelheid en extra snelle repulsie bij backend slagen. De reden achter de ontwikkeling van dit badminton frame is dat er een groot verschil is tussen contact en snelheid tussen backhand en forehand slagen. De duora serie van Yonex zorgt ervoor dat u deze verschillen optimaal kunt benutten, in plaats van dat u er last van heeft. U heeft nu een ideale shuttle controle bij forehand slagen en het frame zorgt voor de ideale kick bij backhandslagen.  Een quote van Lee Chong Wei, één van de beste single spelers in de wereld: “I feel like my arm is one with the racquet on both my forehand and backhand, so I can push faster at the net “

 

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 10 LCW Blauw/Oranje naar eigen wens met een bijbehorende rackethoes. U kunt de bespanning en het aantal kilo's aangeven waarmee u dit mooie racket wilt ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 10 LCW Blauw/Oranje
Uw waardering