Yonex DUORA 6

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

€ 109,95
inclusief BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1420600
Adviesprijs: € 159,95
inclusief BTW

De Yonex Duora 6 is een echte allrounder – iets flexibeler dan de Duora 7 en Duora 10. Het heeft een betere schok absorptie voor de gevoelige gewrichten in de arm, zoals de elleboog en de pols. De schokken worden opgenomen door een carbon technologie “VIBSLAYER CARBON”. Dit ultra dunne materiaal is in het onderste gedeelte van het racketblad verwerkt tussen de normale carbon lagen in. Met dit Yonex Duora 6 racket vindt u makkelijk de randen van het veld en kunt u een zo scherp mogelijke shuttle slaan. Yonex DUORA is dé revolutie in badmintonrackets. Door 2 type rackets in elkaar te verwerken heeft Yonex het racket uitgevonden welke uitermate geschikt is voor de speler die een stabiele en harde forehand slaat en een snellere en diepere backhand. Nieuwe technieken hebben het mogelijk gemaakt het racket een forehand en een backhand kant te geven. De stabiele Boxframe forehandkant zorgt dat je de shuttle zo nauwkeurig en direct mogelijk het frame verlaat. De aerodynamische Aeroboxframe backhandzijde van het racket zorgt ervoor dat je harder en makkelijker en verder in het veld je backhandslag slaat. De kleur op het racket is bepalend en zorgt er optisch voor dat je het racket altijd juist in de hand hebt. Het balanspunt van Yonex Duora serie is even balanced en zorgt dus voor een optimale racket handeling voor de allround speler.

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 6 standaard onbespannen. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u de snaar selecteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 6
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
* Incl. BTW