FZ Forza Light 9,9

FZ Forza Light 9,9

Yonex Low Cut Sok SS9102EX Zwart

Yonex Low Cut Sok SS9102EX Zwart

Yonex DUORA 6

De Yonex DUORA 6 is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Duora serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex DUORA 6 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex DUORA 6 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 179,95
€ 129,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1420600
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Roze
Serie Duora
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 88

De Yonex Duora 6 is een echte allrounder – iets flexibeler dan de Duora 7 en Duora 10. Het heeft een betere schok absorptie voor de gevoelige gewrichten in de arm, zoals de elleboog en de pols. De schokken worden opgenomen door een carbon technologie “VIBSLAYER CARBON”. Dit ultra dunne materiaal is in het onderste gedeelte van het racketblad verwerkt tussen de normale carbon lagen in. Met dit Yonex Duora 6 racket vindt u makkelijk de randen van het veld en kunt u een zo scherp mogelijke shuttle slaan. Yonex DUORA is dé revolutie in badmintonrackets. Door 2 type rackets in elkaar te verwerken heeft Yonex het racket uitgevonden welke uitermate geschikt is voor de speler die een stabiele en harde forehand slaat en een snellere en diepere backhand. Nieuwe technieken hebben het mogelijk gemaakt het racket een forehand en een backhand kant te geven. De stabiele Boxframe forehandkant zorgt dat je de shuttle zo nauwkeurig en direct mogelijk het frame verlaat. De aerodynamische Aeroboxframe backhandzijde van het racket zorgt ervoor dat je harder en makkelijker en verder in het veld je backhandslag slaat. De kleur op het racket is bepalend en zorgt er optisch voor dat je het racket altijd juist in de hand hebt. Het balanspunt van Yonex Duora serie is even balanced en zorgt dus voor een optimale racket handeling voor de allround speler.

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 6 standaard onbespannen. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u de snaar selecteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 6
Uw waardering