Yonex DUORA 77

Yonex DUORA 77

Yonex Power Cushion SHB 75 blauw

Yonex Power Cushion SHB 75 blauw

Yonex DUORA 88

De Yonex DUORA 88 is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Duora serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex DUORA 88 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex DUORA 88 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 139,95
€ 89,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1420088
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Geel
Serie Duora
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 88

Bestel nu de Yonex Duora 88. De Yonex Duora-88 is een uniek racket. Het is het eerste badmintonframe van Yonex met 2 ongelijke of met andere woorden verschillende zijdes. Dit is een all-round model uitgerust met de DUAL Optimum System. Waar andere rackets voornamelijk ontwikkeld zijn op het ondersteunen van de forehand slagen, kun je met dit racket een stuk makkelijker een backhand clear en smash slaan. Quote van Lee Chong Wei een van de beste single spelers in de wereld: “I feel like my arm is one with the racquet on both my forehand and backhand, so I can push faster at the net “ De reden achter de ontwikkeling van dit badminton frame is dat er een groot verschil is tussen contact en snelheid tussen backhand en forehand slagen. De duora serie van Yonex zorgt ervoor dat u deze verschillen optimaal kunt benutten, in plaats van dat u er last van heeft. U heeft nu een ideale shuttle controle bij forehand slagen en het frame zorgt voor de ideale kick bij backhandslagen.

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 88 standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 88
Uw waardering