Yonex Astrox 88D Wit/Rood

Yonex Astrox 88D Wit/Rood

Yonex DUORA 33

Yonex DUORA 33

Yonex DUORA 9

De Yonex DUORA 9 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Duora serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex DUORA 9 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex DUORA 9 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 199,95
€ 129,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1420900
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Goud, Roze, Zilver
Serie Duora
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal Ultra HI-Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 83

De Yonex Duora 9 is een allround topframe met een zeer gave kleurstelling, dankzij de magento kleur. De duora serie wordt gekenmerkt door de specifieke backhand ondersteuning. Waar conventionele rackets een zelfde forehand en backhand zijde kennen, heeft Yonex bij de Duora serie een andere vorm gegeven aan beide zijdes van het racket. Dit zorgt ervoor dat u veel gemakkelijker een backhand slag slaat. Aangezien in het hedendaagse badmintonspel elke slag belangrijk is, zorgt deze innovatie voor een verdere ontwikkeling van uw spel. Daarnaast heeft de Duora 9 een stijve steel, waardoor een precieze slag makkelijk geslagen kan worden zonder dat dit te veel effect heeft op een diepe bal. Wanneer u dus op zoek bent naar een racket dat al uw slagen goed ondersteunt, raden wij u van harte de Yonex Duora 9 aan.

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 9 standaard onbespannen met een bijbehorende rackethoes. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, kunt u aangeven met welke snaar en met welke hoeveelheid kilo's dit dient te gebeuren. Indien de door u gewenste snaar niet in de lijst staat, neemt u dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 9
Uw waardering